Photobooth

PHOTOBOOTH


Avoin photoboothimme käy täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin! Se on kompakti ja vie vähemmän tilaa kuin perinteinen valokuvauskoppi. Kuviin mahtuu myös enemmän ihmisiä, koska tila on avoin.

AUTOMAATTINEN KALLISTUS


Kamera pitää automaattisesti huolen siitä, että se kallistuu oikealle korkeudelle tunnistamalla kasvot. Se pystyy kuvaamaan joukon koripalloilijoita sekä koululaisia yhtä onnistuneesti. 

SUURET KUVAT


Voit tulostaa kuvia kolmessa eri koossa: 5 x 15, 10 x 15 ja 15 x 20. 


Photoboothin avulla voit tulostaa alkuperäisiä kuvia tai kauniita kuvapohjia suoraan takanäytöltämme. Vain meiltä saat näin suuret valokuvat ja monipuoliset vaihtoehdot! 

RAJATTOMASTI

Kuvat

Videot

Bumerangit

Gif:t


TUPLA NÄYTTÖ


Ensimmäinen ja ainoa valokuvauskeskus, missä on kaksi integroitua näyttöä. Pystyt jakamaan kuvia, tuotemerkkiä tai katsomaan diaesitystä samaan aikaan kun muut ottavat lisää kuvia.  

LIVE GALLERIA


Ohjelmistomme lataa jokaisesta tapahtumastasi otetut valokuvat yksityiseen online-galleriaan. Asiakkaasi tai juhlavieraasi saavat linkin tähän galleriaan ja voivat jakaa, tarkastella ja ladata tiedostoja suoraan sivustolta. Voit halutessasi lisätä oman brändäyksen galleriaan. 

LAAJA VALIKOIMA TOIMINTOJA


Valitse mitkä toiminnot haluat! Haluatko ottaa bumerangeja tai gif:ejä? Tai ehkä lisätä oman vuoristotaustan green screenillä? Tai ehkä haluat ottaa vain tavallisia kuvia? Voit vapaasti valita mitkä toiminnot haluat käyttöösi juhliisi tai tapahtumaasi. 

POSEERAUS VINKIT


Asiakkailla on enemmän hauskaa photoboothissamme.

Vieraille näytetään ehdotuksia siitä, miten he voivat poseerata. Yli viidenkymmenen ehdotuksen joukosta et varmasti saa samaa kahdesti.

Ota meihin yhteyttä


Sähköposti: info@luxparty.fi

Puhelin: 050 561 3988


SEURAA MEITÄ SOMESSA